Beauty News: Gerovital H3 Evolution Perfect Look


Acum, pe sfarsit de an, Gerovital lanseaza gama de ingrijire Perfect look cu efect de blurare. In kitul meu de makeup nu lipseste o baza speciala de machiaj destinata minimizarii porilor sau a ridurilor fine, care are exact acest efect optic de blurare, dar acum ca exista varianta direct in produsele de ingrijire ma bucur cu atat mai mult pentru ca nu mai incarc inutil tenul.




Produsele din noua gama sunt special concepute pentru a masca optic ridurile fine, porii dilatati sau micile imperfectiuni. Tenul isi capata luminozitatea si va arata mai tanar si mai sanatos.

Noua linie Gerovital H3 Evolution Perfect Look cuprinde 3 produse, care asigura tenului o transformare imediata si un aspect plin de stralucire:

Laptele demachiant instant are rolul de a indeparta rapid machiajul, chiar si pe cel waterproof si impuritatile care agreseaza zilnic tenul. Are in compozitie Vitaminele A si E cu rolul de a proteja fibrele de colagen si elastina, iar mineralele Sepitonic M3 stimuleaza metabolismul celular. Tenul ramane curat, radiant, catifelat si plin de vitalitate.

Crema blurare riduri se bazează pe o formula revolutionara, cu efect de „soft focus” pe suprafata pielii. Ingredientele inovatoare din componenta cremei au capacitatea de a modifica modul de actiune al razelor de soare, imprastiind atat lumina reflecatata la suprafata pielii, cat si cea transmisa de piele. 
Astfel, este impiedicata absorbtia luminii in riduri, iar rezultatul este unul spectaculos: porii, ridurile fine și imperfectiunile sunt mascate imediat, tenul capatand un aspect satinat si neted.

Crema luminozitate si hidratare este o cremă de zi ideala pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor si pentru obtinerea unui efect optic de iluminare a fetei. Principalele ingrediente continute sunt Aquaxylul, complexul Sepilift și vitaminele A si E, acestea avand  rolul de a oferi pielii hidratarea necesara, protectia fibrelor de colagen si elastina, dar si un efect optic de iluminare si de lift.

Cum spuneam si la incepututl postarii, faptul ca putem obtine efectul de blur din produse destinate pentru ingrijire  este un plus si o confirmare ca tehnologia din industria de beauty evolueaza intens in avantajul nostru.

Nu uitati ca pe blog este un concurs activ cu produse Gerovital!

Voua cum vi se pare noua gama de la Gerovital?

Etichete: , , ,