Castiga un loc la Workshopul "Machiajul de mireasa" sustinut de mine

In ultima perioada visele mele incep sa prinda contur asa ca iti ofer si tie sansa aceasta.
Am scris despre workshopul "Machiajul de mireasa" pe care l-am sustinut pe 17 Mai si a avut reactii pozitive. Ma bucur ca si acum la a doua editie locurie se ocupa repede, fetele sunt dornice sa invete machiajul la un nivel cat mai inalt, iar eu sunt onorata sa fiu alaturi de ele pe acest drum.



Povestea:
Machiajul de mireasa este extrem de complex si provocator deoarece uneste simultan mai multe machiaje: de infrumusetare, de ocazie, machiaj pentru fotografii si video.
Dat fiind faptul ca evenimentul poate dura o zi intreaga, machiajul trebuie sa fie unul mult mai rezistent fata de unul de seara.

Cel mai important lucru este ca o mireasa trebuie sa arate bine atat pe film, pe foto cat si in realitate privita de aproape. Pentru asta tehnica machiorului trebuie sa fie extrem de buna, iar machiajul miresei impecabil.


Participa la workshop si vei invata cum sa realizezi un machiaj de mireasa impecabil si rezistent care sa arate bine atat pe film, pe foto cat si privit de aproape.

Ce pierzi daca nu participi?
- Tips&tricks despre machiajul de mireasa
- Tehnici pentru a obtine un machiaj rezistent care sa arate bine atat pe film, pe foto cat si privit de aproape.
- Indrumare asupra tehnicilor folosite in realizarea machiajului (in timp ce lucrezi primesti feedback si indrumare privind tehnica de lucru pentru a obtine cele mai bune rezultate)
- Foto de la eveniment (pentru portofoliul tau personal)
- Diploma de participare
- Intalnirea cu oameni pasionati de arta machiajului
- Posibilitatea ca, pe viitor, daca esti dornica sa-ti costruiesti o cariera in domeniul beauty, sa colaborezi cu Academia Startline!

Cine sustine acest workshop?
Daniela Stancu ( www.DanaMakeup.blogspot.ro) avand experienta in sedinte foto dar mai ales in machiajul de mireasa si de eveniment. Ca orice profesionist a participat la multe workshop-uri si seminarii printre care MasterClass cu Alexandru Abagiu sau Seminar demonstrativ in tehnica acuarelei cu Renata Abdulaeva.

Unde?
Sala de training ACADEMIA DE COSMETICA SI MAKE-UP STARTLINE, Str. Anastasie Panu nr.50 sector 3 Bucuresti

Cum se desfasoara?
Workshop (4 ore): 2 ore teorie si demonstratii si 2 ore lucru efectiv pe modele!
Cursantii isi invita un model pe care sa realizeze machiajul. Modelul vine la sala de training la ora 17.30 .
Cursantii vin la workshop cu propriile pensule si produse. Astfel pot primi feedback privind eficienta produselor care se afla deja in trusa lor de machiaj pentru realizarea machiajului de mireasa.

Cine poate participa?
Acest workshop a fost conceput in special pentru proaspetii absolventi ai cursurilor de machior, dar poate participa oricine doreste competente in machiajul de mireasa.


Acum surpriza noastra:

Castiga un loc la acest workshop si dobandeste abilitati pentru machiajul de mireasa.
Ce trebuie sa faci? Simplu
- Like DanaMakeup
- Like Academia Startline
- Share evenimentului de aici
- lasa un comentariu la aceasta postare cu numele cu care ai dat like si link-ul de share
- trimite un mail la bydanamakeup@gmail.com cu cel mai bun machiaj al tau si o scurta motivatie pentru a participa la workshop.

Astept inscrierile voastre pana miercurea viitoare 18 Iun la miezul noptii si sper sa ne cunoastem intr-un cadru frumos.

Castigatoarea concursului este IRINA RADU. Irina deja ai primit un mail de la mine si astept confirmarea ta. 

Pana data viitoare, 

Kisses from Dana!

Etichete: , ,