Review si Beauty News: Makeup For Ever Pro Bronze Fusion

Nu mai este un secret ca iubesc produsele Make Up For Ever, iar nouatatea acestei veri nu are cum sa nu ma bucure.
Make Up For Ever lanseaza un nou produs revolutionar, destinat profesionistilor sau femeilor din lumea intreaga: Pro Bronze Fusion




Formula revolutionara a acestui bronzer, BouncyGel Technology ii permite acestuia sa ofere un finnish unic fara sa incarce tenul. Puteti sa utilizati produsul dupa propria preferinta: puteti face contur cu el sau aplicat punctual pentru un look bronzat pe tot parcursul anului.

Pro Bronze Fusion se contopeste instantaneu cu pielea. Acoperirea sa buildabile ofera un finnish natural de piele bronzata fara demarcatii de culoare sau textura ( pudrata ).
Formula waterproof a lui Pro Bronze Fusion este obtinuta prin pudrele micronizate de Teflon, care asigura si rezistenta impecabila pe parcursul zilei fara retusuri.

Suna din toate punctele de vedere, a pudra bronzanta profesionala, insa va garantez ca este la fel de usor de folosit de oricine atcineva.


Eu am aceasta pudra in nuanta 25i si mi se pare mai potrivita tenurilor ceva mai deschise pana la medii, dar daca doresti o intensitate mai mare a culorii prin aplicari multiple se va preta si tenurilor mai maslinii.

Nuanta mea are un subton cald, orange chiar si nu as folosi aceasta pudra singura pentru conturare, dar pot, fara probleme, sa incalzesc nuanta tenului cu ea prin tuse fine, aplicate punctual pe pometi sau deasupra tamplelor. 


Imi place sa o folosesc si pe corp ( pe umeri in mod special) sau pe decolteu pentru o tusa de iluminare. Daca esti deja bronzata recomand aplicarea acestei pudre si pe clavicula, in caz contrar va parea fals efectul de iluminare.

Rezistenta chiar este de toata ziua, indiferent de vremea de afara si nu am retusat deloc. 
Inca un produs Make Up For Ever in kitul meu de makeup artist si inca o confirmare ca aleg ce trebuie.


Produsele Make Up For Ever se gasesc exclusiv in magazinele Sephora pentru marele public sau la scoala de makeup Kruger Brent Academy pentru profesionisti. 

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , , , , , ,