Review: Exfoliant cu efect instantaneu din gama Skin de la Herbalife

In urma cu mai bine de o luna va povesteam aici cate ceva despre produsele mele din cea mai noua gama de la Herbalife: Gama Skin.
Atunci va spuneam ca exfoliantul cu efect instantaneu pe baza de fructe de padure este unul dintre preferate si ii voi dedica un review detaliat, iata ca a venit momentul:




Haide, inainte de toate, sa va spun cateva lucruri importante despre exfoliere si de ce este musai in rutina noastra de ingrijire.
Exfolierea regulata indeparteaza stratul de celule moarte, care se formeaza la suprafata pielii si astfel tenul ramane mai neted, iar produsele de ingrijire patrund in straturile profunde si vor functiona mult mai bine. Exfoliera trebuie facuta indiferent de tipul de ten. Da, chiar si tenurile uscate au nevoie de indepartarea celuleor moarte si de reinnoire celulara, insa este adevarat ca nu cu o frecventa atat de mare cum se recomanda tenurilor normale sau grase. 

Ca sa va convingeti singure, iata ce test va propun eu. Aplicati pe mana, pe o portiune mica putin exfoliant. Masati, stergeti si veti observa ca zona exfoliata este mai fina, mai luminoasa. Apoi aplicati crema obisnuita de maini si veti observa ca pe zona exfoliata produsul va patrunde mult mai repede in piele. Ei bine, la fel se intampla si pe ten.


Exfoliantul de la Herbalife cu efect instantaneu pe baza de fructe de padure are in compozitie un complex de vitamine: Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, ingredient de curatare pe baza de derivate din nuca de cocos, particule exfoliante, seminte de afine. Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Extractul de fructe de padure ii da produsului un miros foarte frumos, proaspat, relaxant si este o placere sa imi exfoliez tenul cu el. Semintele de afine sunt particulele exfoliante din produs si sunt chiar foarte fine, aproape ca nu se simt deloc pe ten. Asta inseamna ca exfolierea se face foarte fin, fara sa agreseze pielea. Acesta este unul din motivele pentru care, cu inima impacata, il recomand si tenurilor uscate. Nu va agresa pielea, garantat!



Produsul este prezentat sub forma de gel usor transparent cu particule fine, prin masajul necesar procesului de exfoliere se formeaza si o spuma fina cu o consintenta densa. 
Este recomandat de doua - trei ori pe saptamana, iar eu l-am folosit exact asa la inceput, insa dupa mai bine de o luna il folosesc numai de doua ori. Tenul meu este mult mai curat,puncte negre considerabil mai putine si tenul se hidrateaza corespunzator cu urmatoarele produse pe care le aplic dupa exfoliere.
Pentru ca tenul are nevoie de cateva ore sa se refaca, desi eu il simt foarte relaxat imediat dupa exfoliere, aleg sa aplic produsele exfoliante seara. Astfel nu aplic machiaj imediat dupa si las timp pentru adaptare. Am citit ca nu este recomandat sa te machiezi dupa ce iti exfoliezi tenul asa ca sunt in siguranta cu varianta pe care o aplic eu.

Asadar, fetelor nu evitati exfolierea si chiar as vrea sa stiu cat de des o faceti? Cu ce tipuri de produse?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , ,