SKIN- Noua gama de ingrijire de la Herbalife


Ieri, 19 Ian 2015 la Iconic Food Wine&Design by Camelia Sucu Herbalife a lansat in Romania noua gama de ingrijire a tenului Herbalife SKIN.
Impreuna cu Beauty Expert-ul International si Directorul Global de trainining Herbalife, Jacquie Carter,  Herbalife Romania lanseaza un nou concept de ingrijire a tenului - Nutritie inteligenta pentru piele - mai exact un program inteligent de nutritie externa, creat pentru femei si deopotriva pentru barbati, care te ajuta sa ai o piele mai radianta, mai catifelata si mai tanara, rezultatele fiind vizibile din primele 7 zile.



Nici bine nu am ajuns, ca fetele responsabile de organizarea acestui eveniment, m-au primit cu un zambet larg si calduros. Ce mod placut de a incepe saptamana! Cu ocazia lansarii acestei game de produse, Herbalife ne-a provocat sa spunem „Ce inseamna nutritie inteligenta pentru piele?” si sa scriem asta pe oglinda in care ne vom privi de acum inainte. Eu am scris „Disciplina” pentru ca am momente in care ma apuca lenea si imi este tare greu sa ma tin de rutina mea de ingrijire si mai presus de toate am inteles ca fara disciplina nu vei avea rezultate de durata indiferent cat de bune sunt produsele pe care le folosesti.


Invitatele speciale la acest eveniment au fost: 


Samantha Clayton Director in Fitness si Educatie in cadrul Herbalife ne-a vorbit despre importanta miscarii pentru un ten frumos, dar si cum reactioneaza tenul cand mergi la sala. Eevident ca recomanda hidratarea din interior si exterior!
Cel mai mult am vorbit despre miscare in general. Samantha vorbeste cu atata pasiune si convingere incat am ajuns acasa si am facut cateva exercitii. Poate nu stiti, silueta mea de acum oricum nu ma tradeaza, insa in copilarie am facut gimnastica de performata ( cam 5 ani ) si imi place sa fac sport, insa disciplina la acest capitol este sublima, ce sa spun? Samantha ne-a dat cateva sfaturi de exercitii simple de facut la birou sau chiar cand te speli pe dinti ... tare nu?


Jacquie Carter: Beauty Expert-ul Internaţional şi Directorul Global de trainining Herbalife. Jacquie ne-a prezentat fiecare produs al gamei, care este rolul lui in rutina noastra de ingrijire si beneficiile pe care aceste produse le aduc. Formula lor unica cu vitamina B3, alaturi de antioxidanti incontestabili precum vitaminele C si E, care lupta impotriva imbatranirii pielii, dar si miraculoasa aloe vera, cu efect hidratant si alte ingrediente din extracte din plante vor avea grija ca pielea ta sa ramana radianta si plina de vitalitate.

Orice program de ingrijire incepe cu curatarea pielii, iar in gama Skin exista doua produse destinate acestui pas in functie de tenul tau.


Herbalife SKIN Lotiune de curatare cu efect calmant pe baza de aloe ( Pentru ten normal spre uscat ) este spuma catifelata si fina cu infuzie de Aloe Vera, curata delicat tenul, catifeleaza si hidrateaza tenul, Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, ingrediente de curatare obtinute din nuca de cocos

Herbalife SKIN Gel de curatare cu efect de catifelare pe baza de citrice ( Pentru ten normal spre gras ) este un gel care promite sa reduca excesul de sebum de la prima utilizare. Are microparticule exfoliante din boabe de jojoba, pentru a indeparta impuritatile si a revigora tenul, Vitamina B3, vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, ulei de portocale, ulei de grapefruit / uleiuri de citrice, ingrediente de curatare derivate din mar.


Herbalife SKIN Lotiune tonica energizanta pe baza de plante potrivita pentru toate tipurile de ten, avand formula exclusivă cu Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, alaun de potasiu.

De aici se complica lucrurile pentru ca intr-un sistem complet de ingrijire trebuie sa existe si serumuri, masti, creme cu diverse efecte. Produsele gamei Skin sunt numerotate functie de pasii de urmat in construirea rutinei, asa ca aveti de ales produsul care va este necesar sau cel care garanteaza efectele pe care le cauti.


Herbalife SKIN Serum pentru reducerea ridurilor datorita formulei cu Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, extract de seminte de castan, peptide. Este potrivit pentru toate tipurile de ten



Gel tonifiant pentru ochi ( Pentru toate tipurile de ten ) ajuta la reducerea aspectului de pungi sub ochi, are in formula Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, extract revitalizant de castravete.
Crema hidratanta pentru ochi reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor din jurul ochilor, are in compozitie Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, ulei de nuci de Macadamia, extract de castravete, peptide.


Crema hidratanta protectoare FPS 30 ( Pentru toate tipurile de ten ) asigura tenului hidratare si protectie UVA/UVB. Pe lista de ingrediente veti gasi Vitamina B3, Vitaminele C si E, Aloe Vera, ulei din seminte de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de masline si de susan.

Crema hidratanta pentru stralucire zilnică ( Pentru toate tipurile de ten ) cu Vitamina B3, Vitaminele C si E, Aloe Vera, ulei de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de seminte de susan

Crema regeneratoare de noapte ( Pentru toate tipurile de ten ) pastreaza hidratarea pielii pe timpul noptii. Cu ingrediente atent selectionate intr-o formula unica Vitamina B3, Vitaminele C si E, Aloe Vera, ulei de floarea soarelui, ulei de nuci de Macadamia, ulei de masline, ulei din seminte de susan, extract de floare de Creson de Para (Spilanthes Acmella)

Pentru ca sa ai beneficiile tuturor ingredintelor active din produsele cosmetice, regulat trebuie sa iti exfoliezi pielea.


Exfoliant cu efect instantaneu pe baza de fructe de padure ( Pentru toate tipurile de ten ) cu Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, ingredient de curatare pe baza de derivate din nuca de cocos, particule exfoliante, seminte de afine.

Rasfatul suprem sunt mastile. Ele ofera tenului tau o infuzie de vitamine si coktail de beneficii. In gama Skin exista Masca purificatoare pe bază de argila si menta cu Vitamina B3, Vitaminele C si E, Aloe Vera, argila din bentonit, ulei de frunze de rozmarin, ulei de menta.

Eu am inceput deja programul de sapte zile si revin cu primele impresii, apoi cu review-uri detaliate produselor care ma vor impresiona si vor intra iremediabil in rutina mea de ingrijire. 

Sunt curioasa, voia ce produse v-au atras atentia din gama Skin?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , , ,