Vom avea stilisti in Baneasa Shopping City

In urma cu ceva timp s-a lansat concursul Baneasa Stylist Contest, iar eu trebuie sa felicit initiativa aceasta pentru ca ma lovesc adesea de atitudinea nepotrivita a fetelor din magazine. Da, chiar si in Baneasa Shoppping City unde vine la crème de la crème! Urasc cand fete se uita de sus la mine ( deh ma incadrez la categoria plus size ) , iar daca indraznesti sa le intrebi despre marimi se uita la tine si spun “nu avem numere asa mari” sau mai stiu eu ce alte formulari demne sa te puna pe fuga si sa nu mai intri never in acel magazin. 














Acum concursul se apropie cu pasi repezi de marea finala. Doar 10 candidati au mai ramas in cursa pentru cele două oferte de colaborare cu Baneasa Shopping City pentru consilierea clientilor mall-ului in vederea alegerilor legate de stil.

Dupa probe care au solicitat la maximum semifinalistii, cei trei jurati Baneasa Stylist Contest, Irina Markovits, Ovidiu Buta si Maurice Munteanu au analizat rezultatele si i-au ales pe cei 10 concurenti care au trecut in etapa finala a competitiei.. “Imbraca o profesie”, „Cel mai urat obiect vestimentar” si“Imbraca o personalitate din Romania” au fost cele 3 examene dupa care viitorii stilisti au fost notati si departajati de catre jurati. Dupa multe emotii si rasturnari de situatie, scorul a fost foarte strans.
Cei 10 finalisti, Teodora Dragusin, Lucia Faur, Carmen Moldovan, Matei Norbert Balan, Ioana Mihaela Teodorescu, Claudia Covatariu, Anca Prodan, Alina Nicoleta Pitilina, Silvia Nastrut, Roxana Bianca Cazamir, se pregatesc acum pentru etapa decisiva a competitiei. Notele adunate sunt foarte apropiate, asa ca ne putem astepta la orice in a doua parte a competitiei.

Trei probe extrem de bine gandite, ii vor provoca pe cei ramasi in concurs sa isi demonstreze talentul si creativitatea. Si pentru a face totul si mai interesant, toate presupun intalnirea si interactiunea viitorilor stilisti cu clientii mall-ului.

Prima incercare la care vor fi supusi finalistii este ”Felicitarea de Craciun”. Participantilor li se va desemna prin tragere la sorti cate o familie pe care vor trebui sa o consilieze vestimentar pentru o sedinta foto emotionanta, de Craciun. Ei se vor asigura ca fiecare mebru al familiei va fi imbracat cat mai fashion si cat mai in ton cu personalitatea sa. La final, familiile vor primi cadou fotografiile pentru a le darui celor dragi sub forma de felicitare de sarbatori.

La a doua proba, ”Tinuta pentru Revelion”, recrutii vor fi provocati sa creeze o tinuta pentru petrecerea de Anul Nou tinand cont de preferintele in materie de fashion ale publicului. Ei vor trebui sa se incadreze intr-un buget dat si sa creeze un outfit pentru un anumit loc de petrecere.

Momentul decisiv este a treia proba, o proba surpriza, care va testa talentul, originalitatea si adaptabilitatea candidatilor. Va fi ultima sansa pentru finalisti sa impresioneze juriul pentru a castiga. Marea Finala va avea loc pe 18 decembrie si este o probă-eveniment, la care clientii mall-ului vor fi asteptati cu surprize, cadouri si un show in care muzica, dansul si simtul estetic al candidatilor vor contribui la alegerea castigatorilor.


Ana Morodan, gazda serialului Baneasa Stylist Contest, difuzat pe canalul de YouTube Baneasa Shopping City, a urmarit indeaproape concursul si a stat de vorba cu concurentii, le-a luat interviuri si i-a incurajat pe alocuri in momentele pline de emotii ale asteptarii rezultatelor. Ea va aduce in atentia publicului informatii inedite, picanterii si exclusivitati din culise, pana in momentul anuntarii castigatorilor.

Vizitatorii mall-ului si fanii de pe Facebook vor fi invitati sa contribuie la crearea probelor care ii vor desemna pe cei doi stilisti Baneasa Shopping City. Contributia lor va fi rasplatita cu premii oferite de magazinele partenere: Accessorize, Aldo, Bamboo, Call it Spring, CCC, Clarks, Collective, D's Damat, Damat Tween, Desigual, Folli Follie, Geox, H&M, H&M MAN, Harmont & Blaine,Help Net, ICON, IL Passo, Ilinca, Jack & Jones, Kenvelo, Lee Cooper, Mango, Marionnaud, Marks&Spencer, Media Galaxy, Meli Melo, Motivi, Napapijri, New Look, NEXT, Nike, NISSA, Optiplaza, Otter, Oxette, Peek & Cloppenburg, Pepper, Naturino, Piazza Italia, Pimkie, Promod, Replay, Reserved, Sephora, Steilmann, Time Out, Tommy Hilfiger, Tommy Kids, Trattoria Buongiorno, UTOK, Women’s Secret, Yves Rocher.

Mai multe detalii pe platforma dedicata competitiei www.baneasastylistcontest.ro si pe facebook.com/baneasashoppingcity.

Eu abia astept sa pot apela la serviciile stilistilor, sa cumpar exact ce mi se potriveste in bugetul meu. Si tu cumperi din impuls sau haine care nu ti se potrivesc?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,