Show Time by Make Up For Ever!

Pentru aniversarea a 30 de ani de Make Up For Ever, Dany Sanz a decis sa capteze atentia asupra produselor, care au construit succesul brandului.
Pentru ca 'viata este o scena' Dany si-a imaginat ca produsele prind viata in mainile artistilor in scopul de a crea formula perfecta pentru fiecare dintre ei. Produsele pe care le gasim in kiturile artistilor din intreaga lume, in culisele teatrelor sau in posetele femeilor elegante.
Regizorul Guillaume Blanchet are un talent aparte in animarea obiectelor. De data aceasta el s-a concentrat pe game de produse Make Up For Ever reconstituind agitatia din culise si emotia de pe scena.
Gene false purate ca rochii, rujuri ondulandu-se, pensule pentru cortina. Lasati show-ul sa inceapa!




Tot cu ocazia aniversarii a 30 de ani, Make Up For Eer a lansat 210 noi nuante ale produsului icon Artist Shadow, despre care am scris aici.

Colectia "Backstage Pass" este un tribut adus anilor `80, deceniul cand Make Up For Ever s-a lansat. Brandul a crescut in aceasta atmosfera de libertate de creatie, care a stimulat artistii sa vina cu cele mai importante creatii - totul era bine, atata timp cat era dramatic.
"Am crescut si am format artisti in aceasta cultura, ea mi-a format stilul. Nu a fost doar un stil, ci o intreaga filosofie a excentricitatii. Designeri de moda, makeup artisti, performeri, coregrafi - toate aceste persoane pline de imaginatie vin cu cele mai uimitoare show-ri. Asta m-a facut sa vreau sa creez instrumente pentru a satisface atat propria mea nevoie de creativitate, cat si a altor makeup artisti. Aceasta a fost si baza unui dintre laitmotivele brandului: "Profesionalismul declanseaza creativitatea". La Make Up For Ever exista o legatura stransa intre creativitate, tehnica, produse si formare profesionala. De aici am pornit si am ajuns la idee colectiei: continuitate si depasirea limitelor ce combina produsele semnatura ale brandului, in cutii care propun stil si un look profesional " spune Dany Sanz despre colectie.

La multi ani, Make Up For Ever!

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!



Etichete: , , ,