Sisley ne aduce ulei pretios din trandafir negru

Florile rare, pretioase, cu petale fine,miros delicat sunt adesea folosite in industria cosmetica si, la fel de des, se dovedesc a fi adevarate izvoare cu ingresiente active, benefice pentru piele.
Trandafirul negru este una dintre aceste flori, iar Sisley Paris ni-l daruieste sub forma unui elixir de frumusete: Black Rose Precious Face Oil




Uleiul din trandafir negru este un produs anti-aging cu multiple beneficii in restructurarea pielii uscate, foarte uscate, dar si pentru o piele normala deshidratata.



Black Rose Precious Face Oil actioneaza in trei directii: pregatirea tenului, hidratare si ingrijirea speciala anti-aging. Prima actiune a uleiului, este de a pregati tenul ca sa poata primi, toate ingredientele active, prin prezenta acizilor grasi Omega 6 si Omega 3 ( extrasi din pruna si camelina ), care au rolul de a inbunatati activitatea fluidelor din membranele celulare, ca apoi, celulele sa aiba capacitate maxima de a absorbi ingredientele active.
Cea de-a doua directie de actiune, hidratarea se realizeaza prin adaugarea de uleiuri pure din prune, camelina sau masline ( din care s-a extras Phytosqualane ). Acest mix de uleiuri si ingrediente active, refac filmul hidrolipidic al tenului, asigurand hidratare sustinuta a tenului pentru a intarzia inbatranirea.
De actiunea de ingrijire speciala anti-aging sunt responsabile extractele de Padina pavonica ( ajunge in derm, stratul al doilea al pielii ), tocofenolul natural elimina stresul oxidativ la nivelul pielii, extractul de avocado regenereaza tenul, extractul din trandafir negru lasa pielea fina ca matasea, extractele din trandafir bulgaresc si magnolie tonifica & calmeaza pielea.

Ce ne promite acest ulei extraordinar?


Dupa numai o luna de folosire, rezultatele sunt vizibile chiar si pe o piele matura ( aproximativ 50 de ani )


Sisley Black Rose Facial Oil poate fi folosit oricand ( dimineata si/ sau seara ) inainte de rutina ta zilnica de ingrijire sau poate fi folosit ca atare, aplicand intre 3 si 7 picaturi pe pielea curata.
Sisley Black Rose Facial Oil va fi disponobil, exclusiv in magazinele Sephora, chiar din Septembrie 2014. Eu abia astept sa merg sa il testez.

Pe voi va incanta acest ulei?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,