Despre epilarea cu ceara

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii, dar femeile in special, au avut grija de modul in care arata si aici ma refer la machiaj, coafura, picturi pe corp sau epilat. DA! Toate astea le facem ca sa ne simtim mai bine, mai increzatoare si pentru cea mai fina piele ( fara par )





Epilarea cu ceara la salon sau in confortul locuintei proprii, este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit, pentru o perioada mai lunga de timp. Cum la salon este ceva mai costisitor, eu prefer baia mea mov pentru aceasta procedura. Ma epilez cu ceara, acasa, de cativa ani si am prins indemanare asa ca un kit este bine-venit oricand. Multumesc magazinului online www.epilatpro.ro pentru kitul pe care mi l-au trimis spre testare.
Kitul de epilat contine un incalzitor ceara, ceara epilat ( patru rezerve ) si hartie epilat intr-un set de 100 buc. 

Am citit cu atentie instructiunile si le-am respectat intocmai.
Ceara se aplica pe piele in sensul de crestere a firelor de par, iar "smulgerea" firelor nedorite se face in sensul invers cresterii firului de par. Pentru a avea rezultate foarte bune, este bine ca, in primele luni, sa se repete epilarea la distanta de trei saptamani, pentru a nu permite radacinii sa se refaca complet. Astfel parul va creste mai rar si va deveni aproape nedureros procesul de epilare.
Eu am inceput sa tin cont de epilatul la trei saptamani si rezultatele se vad!
Sa purcedem la treaba: dupa ce s-a topit ceara am aplicat in fasii medii pe zonele "avizate", am intins banda peste ceara si am smuls parul nedorit. Ceara este foarte buna, nu a fost nevoie de repet aplicarea, am lucrat curat, nu curge din aparat sau mai stiu eu ce...
Benzile sunt si ele spornice pentru ca o singura banda poate fi folosita de 4-5 ori sau mai mult, daca nu scapi prea multa ceara ;)

Dupa epilare eu folosesc un ulei special de indepartare a surplusului de ceara si va sfatuiesc sa cumparati un astfel de produs pe langa kit-ul standard. Va va fi de mare ajutor, trust me!

Aceasta metoda de epilare acasa este preferata mea din multe motive:
- este comoda, 
- nu necesita programare, 
- este mai ieftina decat mersul la salon, 
- efectele sunt de durata,
- exista si ceara speciala pentr pielea senzibila ( cea roz cu Titan Rosa )

Nu uitati sa evitati expunerea la soara minim 24H dupa epilare.

Investitia initiala este de 99 Ron, dar apoi veti cumpara numai rezervele de ceara ( costa 5-6 Ron) sau benzile. O rezerva mie imi ajunge pentru patru epilari, iar benzile de mult mai multe... cred ca spre 10 epilari, deci o economie consistenta inca din primele luni.

In aceasta perioada kit-ul are un pret promotional!

Eu zic ca merita! Voi ce spuneti? Ce metoda de epilare preferati?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!


Etichete: , , , ,