Seminar "Machiajul de mireasa" sustinut de Marian Tanase la Adhara Make-up School

Dragilor,

Iata ca sunt deja la al doilea eveniment pentru Numeric ProOf in calitate de organizator! Asa cum va spuneam si la lansare sunt o privilegiata pentru ca fac parte din aceasta echipa frumoasa, iar cand vom avea si proiecte mai mari voi fi in echipa de make-up a lui Marian Tanase ( numar zilele, numar noptile.... )
Acum sa va spun ca deja ne ocupam de seminarul de la Alba Iulia din Februarie si punem la cale pe cel din Martie- Aprile din Bucuresti, asadar scrieti-mi daca va doriti sa participati.
Sa revenim la evenimentul de luni 27 Ian! In primul rand vremea nu ne-a fost prea prietena, motiv pentru care modelele ne-au lasat balta si a trebuit sa improvizam; noroc ca avem fete extrem de frumoase si au acceptat sa ne ajute! Nici rochiile de mireasa nu au mai ajuns!
Adina  este singura care s-a tinut de cuvant si a venit; Ei i-a facut Tase si primul machiaj


Narcisa este una dintre cursantele de la Adhara Make-up School si ne-a ajutat cu cel de-al doilea machiaj,


iar Alina  pentru machiajul in tehnica creionului ( adaptata de Tase )


Evenimentul a decurs foarte frumos, atmosfera calda si prietenoasa. Tase ne-a impartasit cateva dintre secretele lui descoperite in cei zece ani de cariera.
Cel mai important lucru este ca o mireasa trebuie sa arate bine atat pe film, pe foto cat si in realitate privita de aproape. Pentru asta tehnica machiorului trebuie sa fie extrem de buna, iar machiajul miresei impecabil.

Multumesc mult tuturor invitatilor ca au venit pe o vreme atat de urata si apreciez si mai mult ca Suzana a venit de la Craiova special pentru noi. La fel si Nick Barna care era super racit, dar si-a respectat promisiunea de a fi alaturi de noi.
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc si Ancai care ne-a ajutat cu coafurile superbe ale fetelor, iar Andi Vasilache a fost fotograful nostru.
Bioderma Romania ne-a rasfatat cu o surpriza cosmetica: o lotiune micelara Sensibio H2O AR si multe esantioane.


In concluzie evenimentul a fost unul reusit, chiar daca se putea si mai bine!
Voi cat de importante considerati ca sunt astfel de seminarii/ masterclass-uri pentru dezvoltarea make-up artistilor?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,