Machiaj de primavara

Dragilor

Iata ca a venit timpul si pentru primul meu machiaj postat aici pe blog.
Calendaristic este primavara, chiar daca vremea capricioasa vrea sa ne contrazica.
M-am gandit sa realizez un machiaj cu galben culoare de pornire. Ideea mi-a venit din dorinta de a corecta ceea ce vad pe strada sau pe retelele de socializare : galbenul nu este pus langa colorile potrivite.
As vrea sa subliniez, asa ca o regula generala ca o culoare cum este galbenul trebuie pusa in evidenta de culori vii. Pentru acest machiaj am ales galben, mov, portocaliu si iata ce a iesit.




Hai sa va povestesc cum am realizat acest machiaj:
Am hidratat bine tenul si apoi am aplicat primerul Poreless de la Too Faced, dar numai in pe obraji unde se vedeau porii putin dilatati.
Am trecut la machiajul ochilor si abia dupa am aplicat fondul de ten. Aceasta se numeste "tehnica americana de machiaj".
Am aplicat anticearcanul Full Cover de la Make Up For Ever atat pe zona cu carcane cat si pe intraga pleoapa apoi am inceput sa aplic culorile:  galben pe pleoapa mobila pana in pliu dupa care am venit cu portocaliul. Am aplicat in pliu si putin mai sus pentru a crea un finish cald pentru mov. Am estompat bine portocaliul ( in felul asta s-a realizat un degarde spre nuanta iluminatoare) dupa care am aplicat movul doar in pliu. Pe arcada am pus auriu foarte fin.
Sub ochi am folosit o nuanta de mov mai inchis, dar voi puteti sa adaugati orice alta culoare ca verde, albastru sau chiar portocaliu.

Deja puteti sa aplicati mascara. Eu am folosit Volumissime de la L`oreal.
Pentru ca nu aveti aplicat fondul de ten puteti indeparta fardul cazut cu demachiant.
Pentru ten am aplicat Acord Parfait Mineral de la L`oreal, iar pt blush am folosit o nuanta trandafirie  - Rose Desire de la Estee Lauder.
Buzele le-am conturat cu Infailible lip liner nuanta 708 (este nude) dupa care am pus gloss.
Iata "produsul final"





Reguli generale pentru acest tip de machiaj:
- galbenul trebuie pus langa culori ca verde, albastru, roz, mov, corai, oranj
- nu recomand sa folositi negru pentru ca fura din prospetimea machiajului
- blush-ul trebuie aplicat foarte discret si in nuante proaspete de roz trandafiriu
- pentru buze se recomanda tot nuante discrete de gloss cu tonuri roz
- culorile trebuiesc estompate foarte bine, deci o pensula blender v-ar ajuta enorm.

Il recomand cu caldura intr-un machiaj de zi (daca sunt foarte bine estompate culorile) dar si de seara (ceva mai intense nuantele). Acum este timpul pentru vizite de Florii si de Paste, deci culoare...culoare... culoare.

Vi se pare greu?
Astept comentariile si sugestiile voastre.

Have fun!

Etichete: , ,